Wat houden de diensten van een beveiligingsbedrijf precies in? Een specialist kan voor u het volgende betekenen:

  • Winkelsurveillance (voor detaillisten)
  • Portier- en receptiediensten
  • In uw pand, op uw bedrijfs- of privéterrein kunnen zij (desgewenst d.m.v. tijd geregistreerde) controleronden lopen waarvan u wekelijks of maandelijks een uitdraai ontvangt
  • Collectieve ronden op industrieterreinen. Bij bijzonderheden ontvangt u een rapport in een gesloten envelop en bij dringende bijzonderheden wordt u geïnformeerd en handelen we naar uw instructies
  • Alarmopvolging (alarmuitrukservice). Bij alarmopvolging en indien zich tijdens controleronden bijzonderheden voordoen, vindt u ’s morgens een rapport van ons in een gesloten envelop.
  • Het lopen van een brand- en sluitronde. De beambte gaat als laatste weg en loopt een ronde door het gebouw ter controle of er geen onnodige apparaten meer aan staan of belangrijke dossiers rondslingeren. Tevens sluiten ze voor u af ter begeleiding van het personeel (sluitbegeleiding). Als laatste schakelen ze voor u het alarmsysteem in. Hoe werkt dat? Bekijk Alarmwijzer.nl.

Het kan nu ook extra aantrekkelijk

pasbeveiligingHet is niet onwaarschijnlijk dat u, voor wat alarmopvolging betreft, nog onder contract staat bij een andere particuliere beveiligingsorganisatie. Mocht hiervan sprake zijn, dan zijn ze bereid dit contract gratis over te nemen. Wat wil zeggen dat ze tot de datum van afloop van het reeds bestaande contract, geen abonnementskosten in rekening brengen.

Tarieven

Abonnement alarmopvolging per kalenderjaar: 167,63 euro.
Prijs per opvolging: 31,76 euro.

En tenslotte nog dit

In overleg met u plaatsen ze een klein rechthoekig bordje aan het toegangshek met de vermelding dat ze uw pand of terrein beveiligen (het bordje is 20 x15 cm, kleur wit). Ze zijn een goede aanvulling op de veiligheid van of in uw bedrijf of voor uw privéwoning. U ziet, zowel zakelijk als privé kunt u op ons vertrouwen.

U kunt het helemaal afmaken door gebruik te maken van magneetjes om de hordeuren en raamhorren goed af te sluiten.

Alarminstallatie plaatsen

Voor iedereen is een degelijk alarmsysteem eigenlijk een must. U voorkomt hiermee grootschalige inbraak.

Hoe kunt u uw eigendommen bewaken?

De handigste manier om over uw eigendommen te waken, is door een kluis te bevestigen. U kan hierdoor zelf waardevolle bezittingen opbergen. Bij duurdere bouwbedrijven kan het een optie zijn om de gehele kamer te beveiligen met een inbraaksysteem. Een alternatief hiervoor is om een camera te bevestigen voor een verhoogde veiligheid.

Wat kost een alarmsysteem?

Een alarmsysteem is erg kostbaar vanwege het systeem dat foutloos moet werken. U kunt het beste contact opnemen met een specialist voor een goede prijsindicatie, er valt weinig zinnigs over te zeggen. Een alarmsysteem kan al zo’n € 250 kosten maar dat hangt dus geheel af van uw eisen en wensen.

Wat zijn de voordelen van het hebben van een alarmsysteem?

Allereerst schrikt een alarmsysteem potentiële inbrekers af. Wanneer ze binnen treden om te bekijken in welke mate er beveiliging aanwezig is en ze zien dat deze goed is beveiligd, dan zullen ze er wel twee keer over nadenken alvorens ze tot inbreken overgaan. Wanneer een winkel niet duidelijk zichtbaar is beveiligd, is het risico op inbraak of diefstal veel groter.

Bovendien kan een alarmsysteem ook ingrijpen op het moment dat er wat wordt gestolen of wordt ingebroken; dat is immers het voornaamste doel van een dergelijk systeem.